Welkom op het kattenblog van Johanna! Hier vind je allerlei informatie over katten.

Ik ben opgeleid als vakbekwaam dierenverzorger met een specialisatie in de verzorging van katachtigen. Ik heb mij verdiept in alles rondom katachtigen. Ik heb gewerkt in dierenopvangcentra, dierenartsenpraktijken en in de dierentuin bij de katachtige roofdieren. Verder cursussen gedaan voor kattengedragstherapie en TTouch technieken en ik volg nu een cursus over kattenvoeding en een cursus over een harmonieus meer-kats huishouden. Je kunt mij dus een kattendeskundige noemen. Op deze website blog ik over de avonturen van mijn eigen katten en schrijf ik artikelen over de zorg voor katten. Heb je een vraag? Zoek je advies of een leuk idee? Reageer via mijn contactformulier of onder het artikel.

Wil je op de hoogte gehouden worden wanneer er weer een nieuw blogje verschijnt? Maak dan een account aan. Gebruik hiervoor het poppetje in de menubalk.

Jouw kat wordt nierpatiƫnt... En nu?

Ja, waar zal nu mijn eerste kattenblogje over gaan. Nou, dat weet ik eigenlijk al een tijdje. Het gaat over nierziekten bij de kat. Nee klopt, niet een heel erg vrolijk onderwerp. Maar wel een belangrijke en het gaat me ook aan het hart.

Lees meer »