Welkom om het Illustratieblog van Johanna Howell. Hier vind je alles over illustratie en wat daarbij komt kijken.

Ik vertel hier over hoe mijn illustraties, hoe ze tot stand komen en wat je erna allemaal mee kunt doen (bijv. surface design). Daarnaast test ik verschillende verf, papier en potloden. Ook vind ik het leuk om samen met jou een tekenopdracht te doen. Ook zal ik je vertellen over mijn eigen projectjes. Kortom, genoeg te ontdekken!

Wil je op de hoogte gehouden worden wanneer er weer een nieuw blogje verschijnt? Maak dan een account aan. Gebruik hiervoor het poppetje in de menubalk.

Lekker weer illustreren!

Oh, wat was dat fijn! Eindelijk een opdracht om een illustratie te maken. Ik had de opdracht eigenlijk zelf veroorzaakt, want ik had bedacht om een Zine (mini magazine) te maken voor alle gastgezinnen van de kittenopvang waar ik kittens voor opving. Door de corona was onze borrel steeds uitgesteld en toen uiteindelijk maar geannuleerd. Maar het was wel fijn om samen het jaar af te sluiten, zeker na alle zieke kittens die we onder onze hoede kregen de afgelopen paar maanden. De Zine is super geworden, veel leuke reacties. Hij is helaas niet voor het grote publiek. Maar ik kan wel wat van mijn werk met jullie delen.

Lees meer »